Rólunk

A Park Avenue Ingatlanforgalmazási Kft.(adószám: 14424041-2-14, cégjegyzékszám: 14-09-308371, székhelye: 2330 Dunaharaszti, Fő út 82.) 2008. július 10-én alakult, ingatlanügynöki tevékenység, ingatlankezelés és pénzügyi közvetítés végzésére.

Csapatunkat profi szakemberekből választottuk, akik az ingatlanvásárlás teljes ügyintézésében rendelkezésére állnak. Valamint különös figyelmet fordítunk a folyamatos továbbképzésekre is, ezáltal Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtva. Az elsőtől az utolsó lépésig segítőkész, barátságos munkatársakkal léphet kapcsolatba egy kellemes, igényesen kialakított, családias irodában. Mindez egy helyen történik, amellyel időt és pénzt spórolunk Önnek.

Cégünk a piacon egyedülálló szolgáltatói rendszert alakított ki. Ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk, ezzel minden szempontból megkönnyítve az ügyintézést.

Szolgáltatásunk a következőket foglalja magába:

  • ingatlan értékesítés
  • ingatlan bérbeadás
  • hitelügyintézés

Továbbá tanácsadást és mindenre kiterjedő segítséget kaphat a felmerülő

  • ügyvédi, közjegyzői
  • biztosítási
  • földhivatali, illeték és NAV (APEH) ügyek lebonyolításában is.

A piacon egyedülálló minőségi, profi fotótechnikával dolgozunk, fotóinkból portfóliót készítünk, melynek segítségével könnyebbé tehetjük az ingatlan megismerését és ezáltal a választást.
Az informatika terén is egy a nyugati világban már jól bevált, színvonalas, könnyen kezelhető, felhasználóbarát rendszert alakítottunk ki.

Az Ön számára a legkedvezőbb feltételeket keressük, ennek elérése céljából széleskörű partneri kört alakítottunk ki mind a bankok, mind a biztosító társaságok terén:

Partnereink közül néhány:
Erste Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, OTP Bank, CIB Bank, MKB Bank, FHB Bank, Axa Bank
Generali Biztosító, UNION Biztosító, Aegon Direkt, Allianz Biztosító

Szeretnénk szolgáltatásainkkal család és ügyfélbarát módon működni, minden réteget megcélozni, értjük ezalatt a diákokat, fiatal házaspárokat, a családosokat, az idősebb korosztályt is, hogy minden réteg számára könnyebbé, kényelmesebbé tegyük a vásárlást, az új otthon megteremtését, ezzel támaszt nyújtani egy biztos jövőhöz.
Tervezett promócióink közül néhány, például a diákok iskolakezdése előtt különös figyelmet fordítanánk a kiadó lakások felkutatására, idősebb vásárlóinknál a kisebb törlesztő részlet kialakítására, kismamák, rászorulók számára tervezzük, hogy szolgáltatásainkat házhoz visszük.

A jelenlegi gazdasági helyzetben is próbálunk vevőorientáltan működni, árainkkal a piaci átlag alatt maradni, versenyképesnek lenni, hogy biztos pont lehessünk a mai világban. A lehetőségeket mind az ingatlanpiac, mind a lakáshitelezés terén a legjobban kiaknázni, megteremteni a legoptimálisabb feltételeket.
Cégünk több hírcsatornán jelen van a piacon, hogy  megismerhesse vállalkozásunkat, gondolunk itt újságok, magazinok hirdetéseire, plakátokra, szórólapokra, képeslapokra, internetes hirdetésekre, promóciós ajánlatokra.

Amennyiben egyedülálló rendszerünk felkeltette érdeklődését, felmerülő nehézségei, kérdései akadnak a mai útvesztőkben való kilábalásból, gyors ügyintézésre van szüksége, álmai otthonát keresi, várjuk mielőbbi jelentkezését akár telefonon, akár személyesen, hogy mielőbb segítségére lehessünk!