Lagos Del Sol-i luxus családi ház eladó!

Reg.szám:

Lagos Del Sol-ban, Cancun belvárosától mindössze 10 percre kínálunk eladásra csodálatos parkosított és luxus környezetben elhelyezkedő 426 négyzetméteres családi házat.
Az ingatlan 2010-ben épült 2 szintes, 426 négyzetméteres, melyben 3 tágas szobát, mindegyikhez külön fürdőszobát, gyönyörű beépített konyhabútorral felszerelt konyhát, ebédlőt, mosószobát, valamint egy irodát találhatunk, amely minden szükséges informatikával felszerelt. A hatalmas füvesített telken úszómedence és egy kis öltöző kialakítva, benne jakuzzival, melyből gyönyörű kilátás tárul elénk a kertre.
A lakók védelméről 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik, a kapunál portaszolgálat elhelyezve, valamint a 3 méter magas fal, amely körbeveszi a területet. Az övezetben végig öntözőrendszer lett beépítve és hamarosan klubház és egyház is épül.

A mexikói Cancun közel 1 millió lakosával a Karib-szigetek egyik legnagyobb tengerparti városa. A Yucatán-félsziget észak-keleti csücskében, a Mexikó legkeletibb pontján fekszik, Quintana Roo államban, közel a Yucatán-csatornához, mely Mexikót elválasztja a Nagy-Antillákon található Kubától.

Egész évben meleg van, decemberben, egy kellemes esti sétához még pulóver sem kell. A tenger látványa lélegzetelállító, és ha a belvárosban lakik, akkor is maximum 22 perc alatt a Karib-tenger partjára érve gyönyörködhet a környezet nyújtotta káprázatos kilátásban vagy akár ücsöröghet a fehér homokban. A hotel-zóna megszámlálhatatlan szórakozási lehetőséget kínál a hét minden napján.

Cancun gazdaságát a turizmus uralja, a luxus és a természeti szépségek ötvözeteként ismert város évi négy millió látogatót vonz. A világ tíz legnépszerűbb üdülőparadicsomai közé sorolják. Hivatalos nyelve a spanyol, de a legtöbb helyen beszélik az angolt is. Fontos oktatási központokkal, világszintű privát és nyilvános egészségügyi centrumokkal várja látogatóit. A multinacionális vállalatok által kínált világmárkákban bővelkedik. Különféle nemzetek sokszínűsítik a várost és ezáltal a kultúráját is.
  

Irányár 1.:
397 000 USD
Elhelyezkedés:
Mexikó, Quintana Roo, Cancun
Lakás:
426.00 nm
Telek:
426 nm
Építési év:
2010
Szobák száma:
3

A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

Hasonló ingatlanok

Találati lista
Reg.szám
Típus
KépElhelyezkedésTerületSzobákKomfortÁr
Mexikó, Quintana Roo, Cancun, Puerto Cancunlakás:
1332.00 nm
7
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
90.00 nm
3
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
115.00 nm
telek:
148 nm
2
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
171.00 nm
telek:
271 nm
3
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
300.00 nm
4