Exkluzív hely, gyönyörű kilátással! Punto Kalia-n luxuslakás eladó.

Reg.szám:

Riviéra Maya egyik legszebb és legegyedülállóbb birtokán, Cancun városban, Punto Kalia-n kínálunk eladásra Mexico város híres építésze által tervezett, 1332 négyzetméteres, 5 hálószobás, 6 fürdőszobás, (+2 cselédszállás saját fürdőszobával), medencével, saját dokkal és egyéb extra szolgáltatásokkal rendelkező panorámás luxus ingatlant, melyhez egy csodálatos vizi úton keresztül juthatunk el.Punto Kalia 9 egyedi rezidenciával rendelkezik, melyekből már csak kettő eladó. A tulajdonosok saját privát dokkal és udvarral rendelkeznek, továbbá a birtok területén található egy Klub ház is, amely minden igényt kielégít a szórakozni vágyók részére. (étterem, billiárd terem, uszoda, fitnesz központ, valamint a profi méretű tenisz és golfpálya, melyekhez oktatást is biztosítanak)
Továbbá földalatti 9 beállásos teremgarázs, cselédszállások, extra méretű raktárhelyiségek, mosókonyha és bortároló.


Szórakozás és luxus életmód! Ez az amit a Punto Kalia-i birtok nyújt! Már csak 2 eladó luxuslakás!

A mexikói Cancun közel 1 millió lakosával a Karib-szigetek egyik legnagyobb tengerparti városa. A Yucatán-félsziget észak-keleti csücskében, a Mexikó legkeletibb pontján fekszik, Quintana Roo államban, közel a Yucatán-csatornához, mely Mexikót elválasztja a Nagy-Antillákon található Kubától.

Egész évben meleg van, decemberben, egy kellemes esti sétához még pulóver sem kell. A tenger látványa lélegzetelállító, és ha a belvárosban lakik, akkor is maximum 22 perc alatt a Karib-tenger partjára érve gyönyörködhet a környezet nyújtotta káprázatos kilátásban vagy akár ücsöröghet a fehér homokban. A hotel-zóna megszámlálhatatlan szórakozási lehetőséget kínál a hét minden napján.

Cancun gazdaságát a turizmus uralja, a luxus és a természeti szépségek ötvözeteként ismert város évi négy millió látogatót vonz. A világ tíz legnépszerűbb üdülőparadicsomai közé sorolják. Hivatalos nyelve a spanyol, de a legtöbb helyen beszélik az angolt is. Fontos oktatási központokkal, világszintű privát és nyilvános egészségügyi centrumokkal várja látogatóit. A multinacionális vállalatok által kínált világmárkákban bővelkedik. Különféle nemzetek sokszínűsítik a várost és ezáltal a kultúráját is.
 

Irányár 1.:
4 400 000 USD

Hasonló ingatlanok

Találati lista
Reg.szám
Típus
KépElhelyezkedésTerületSzobákKomfortÁr
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
90.00 nm
3
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
115.00 nm
telek:
148 nm
2
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
171.00 nm
telek:
271 nm
3
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
300.00 nm
4