Eladó lakás Józsefvárosban, Kerepesi úton

Reg.szám:

Józsefvárosban, Kerepesi úton a keleti pályaudvar szomszédságában kínálunk eladásra egy 104 négyzetméteres 2. emeleti, 2 szobás tágas és világos polgári lakást.

A folyosóról a lakásba lépve egy tágas előszobát találhatunk, valamint itt került kialakításra egy konyha és az étkező is. Innen nyílik balra a fürdőszoba WC-vel, a közlekedőből pedig egy tároló helyiség. A folyosó végén van két egymásból nyíló, nagy méretű szoba. Mindkét szoba parkettázott. A többi helyiség kerámia lappal burkolt, melyre linóleumot raktak. A lakás belmagassága 4,2 méter, így akár galéria is kialakítható.

Meleg víz ellátást villanybojler, a fűtést pedig gázkonvektor biztosítja. Parkolási lehetőség van a zárt udvar területen, gépkocsi beállási lehetőséggel.

A környék jól frekventált, közelben Aréna plázával, iskolák, óvoda, üzletek, pénzintézetek, vendéglátó helyek, piac, rendőrség, kórház stb. mind találhatóak a közelben.Tömegközlekedés szempontjából kiváló, a főváros egyik legnagyobb átszálló csomópontja, Metró, villamos, troli, buszok, vasúti megállók elérhetőek.
 

Azonnal költözhető!

Ingatlanvásárlás esetén egy ingyenes hiteltanácsadás keretében kollégánk feltárja az Ön számára elérhető legmegfelelőbb hitelkonstrukciókat és igénybe vehető támogatásokat.


 

Irányár:
12 000 000 Ft
Elhelyezkedés:
Magyarország, Budapest, VIII.
Szerkezet:
Lakás:
104.00 nm
Szobák száma:
2
Fürdőszobák száma:
1
Szintek száma:
3
Emelet:
2
Bevásárlás (km):
0.10
Tömegközlekedés (km):
0.05
Posta, bank (km):
0.10
Komfortfokozat:
Tájolás égtáj szerint:
Nyílászárók:


A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
Helyiség neveAlapterületBurkolat
Előszoba-konyha
Kamra
Fürdőszoba
Közlekedő
Hálószoba
Hálószoba 2.