Csodás lakás eladó Cancunban!

Reg.szám:

Kiváló áron eladó Cancuni parkra néző, zöldövezettel körbevett, 90 négyzetméteres 3 szobás sorházi lakás, mely ideális lehet fiatal pároknak, vagy kis családoknak. A lakást mennyezeti ventilátor hűti, a lakók nyugalmát portaszolgálat biztosítja.

A mexikói Cancun közel 1 millió lakosával a Karib-szigetek egyik legnagyobb tengerparti városa. A Yucatán-félsziget észak-keleti csücskében, a Mexikó legkeletibb pontján fekszik, Quintana Roo államban, közel a Yucatán-csatornához, mely Mexikót elválasztja a Nagy-Antillákon található Kubától.

Egész évben meleg van, decemberben, egy kellemes esti sétához még pulóver sem kell. A tenger látványa lélegzetelállító, és ha a belvárosban lakik, akkor is maximum 22 perc alatt a Karib-tenger partjára érve gyönyörködhet a környezet nyújtotta káprázatos kilátásban vagy akár ücsöröghet a fehér homokban. A hotel-zóna megszámlálhatatlan szórakozási lehetőséget kínál a hét minden napján.

Cancun gazdaságát a turizmus uralja, a luxus és a természeti szépségek ötvözeteként ismert város évi négy millió látogatót vonz. A világ tíz legnépszerűbb üdülőparadicsomai közé sorolják. Hivatalos nyelve a spanyol, de a legtöbb helyen beszélik az angolt is. Fontos oktatási központokkal, világszintű privát és nyilvános egészségügyi centrumokkal várja látogatóit. A multinacionális vállalatok által kínált világmárkákban bővelkedik. Különféle nemzetek sokszínűsítik a várost és ezáltal a kultúráját is.
 

Irányár 1.:
66 667 USD
Elhelyezkedés:
Mexikó, Quintana Roo, Cancun
Lakás:
90.00 nm
Szobák száma:
3
Komfortfokozat:
Kilátás:

A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

Hasonló ingatlanok

Találati lista
Reg.szám
Típus
KépElhelyezkedésTerületSzobákKomfortÁr
Mexikó, Quintana Roo, Cancun, Puerto Cancunlakás:
1332.00 nm
7
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
115.00 nm
telek:
148 nm
2
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
171.00 nm
telek:
271 nm
3
Mexikó, Quintana Roo, Cancunlakás:
300.00 nm
4