Cancunban gyönyörű lakás eladó!

Reg.szám:

Cancunban eladó egy gyönyörű és tágas, 126 négyzetméteres teraszos 2 szintes, 3 fürdőszobás, 4 hálószobás sorházi lakás garázzsal. Gyönyörűen parkosított kertre néző kilátással, klímás helyiségekkel, beépített konyhabútorral.

A mexikói Cancun közel 1 millió lakosával a Karib-szigetek egyik legnagyobb tengerparti városa. A Yucatán-félsziget észak-keleti csücskében, a Mexikó legkeletibb pontján fekszik, Quintana Roo államban, közel a Yucatán-csatornához, mely Mexikót elválasztja a Nagy-Antillákon található Kubától.

Egész évben meleg van, decemberben, egy kellemes esti sétához még pulóver sem kell. A tenger látványa lélegzetelállító, és ha a belvárosban lakik, akkor is maximum 22 perc alatt a Karib-tenger partjára érve gyönyörködhet a környezet nyújtotta káprázatos kilátásban vagy akár ücsöröghet a fehér homokban. A hotel-zóna megszámlálhatatlan szórakozási lehetőséget kínál a hét minden napján.

Cancun gazdaságát a turizmus uralja, a luxus és a természeti szépségek ötvözeteként ismert város évi négy millió látogatót vonz. A világ tíz legnépszerűbb üdülőparadicsomai közé sorolják. Hivatalos nyelve a spanyol, de a legtöbb helyen beszélik az angolt is. Fontos oktatási központokkal, világszintű privát és nyilvános egészségügyi centrumokkal várja látogatóit. A multinacionális vállalatok által kínált világmárkákban bővelkedik. Különféle nemzetek sokszínűsítik a várost és ezáltal a kultúráját is.
 

Irányár 1.:
75 000 USD
Elhelyezkedés:
Mexikó, Quintana Roo, Cancun
Típus:
Lakás:
126.00 nm
Szobák száma:
3
Szintek száma:
2
Komfortfokozat:
Extrák:
Egyéb jellemző:

A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.