Hitel

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Profi, több éves tapasztalattal, kiépített banki háttérrel rendelkező független hiteltanácsadó csapat várja bizalommal megkeresését. Családias környezetben, egy rövid beszélgetés keretében segítünk eligazodni a hitelek zavaros világában, a legjobb döntés meghozatalában és a teljes ügyintézésben.Tevékenységünket bővítettük, mert manapság nem elég magát a " hitelt elintézni", hanem egy jóval komplexebb, teljesebb körű szolgáltatást kell nyújtanunk ahhoz, hogy Ügyfeleink bizalmát elnyerjük és elégedetten távozzanak tőlünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a bizalmi hangvételre, ügyfélkezelésre.
 

-     Kézben tartjuk pénzügyeit, problémáit!     -
 

Alábbi szolgáltatásokkal várjuk irodánkban:
- teljes körű pénzügyi tanácsadás lakossági és vállalkozói ügyfelek számára egyaránt
- Új Széchenyi Terv pályázati tanácsadás és ügyintézés
- MFB Zrt. és MV Zrt. által támogatott hitelek
- agrárhitelek
- Széchenyi kártya hitelprogram
- építési projekt hitel
- ingatlanforgalmazás
- vevőfinanszírozás

Ingatlan célú hitelek
Ingatlan célra ma nagyon sokféle konstrukció közül választhatnak a hitelfelvevők, mely egy laikus- kívül álló ember számára nehézséget okoz. A bankok többféle terméket ajánlanak pl. életbiztosítással, lakástakarékpénztári megtakarítással, befektetéssel, hűségnyilatkozattal kombinált hitelek. Egy személyes konzultáció nagyon sokban megkönnyíti a választás lehetőségét, mert irodánkban nem csak egy bank adott termékeit tudják megismerni, hanem össze tudják vetni több bank ugyanazon termékeit egymással. Ezáltal időt, pénzt, energiát megspórolva találják meg a számukra optimális megoldást.

Lakásvásárlási hitel
Lakásvásárlási céllal, annak a megvásárlásához igényelt és folyósított hitel. Ezt általában az emberek többsége életében egyszer – kétszer veszi igénybe, ezért nagyon fontos, hogy a számára legkedvezőbb konstrukciót tudja igénybe venni. Jelenleg a magyar lakossági bankoknál csak forint alapú hitel felvételére van lehetőség lakásvásárlás esetén.
Sokan nem tudják, hogy szűkült ugyan a kedvezmény mértéke, de továbbra is igényelhető új lakásvásárlásra állami kamattámogatással nyújtott hitel. Éppen ezért kérje megbízható, szakképzett közvetítő segítségét, mert nem mindegy, hogy hosszú évekre milyen feltételekkel veszi fel a kölcsönt.

Lakásépítési hitel
Ebben az esetben nem kész ingatlant vásárol meg a Vevő, hanem saját igényei szerint építi fel otthonát. Engedélyköteles tevékenység, melyet a bank szigorúan megvizsgál. Általában a telek és egy bizonyos készültségi fok elérése (önerő beépítése) után szakaszosan folyósítják a kért összeget. Amennyiben más ingatlant is fel tud mutatni fedezetként a teljes beruházás hitelből finanszírozható.

Bővítési hitel
Sok esetben a már meglévő ingatlan bővítése mellett döntenek, ahelyett, hogy nagyobbra cserélnék. Előfordulhat, hogy szűknek bizonyul a meglévő családi ház vagy a szülők mellett alakítanak ki maguknak saját részt a fiatalok. Ekkor bővítésről beszélünk, mely szintén engedélyköteles tevékenység. Itt általában a már meglévő és a felépítendő rész együttesen szolgál a hitel fedezeteként, csak nagyon ritkán kérnek pótingatlan bevonást.

Felújítási-, korszerűsítési hitel
Előfordulhat, hogy a kb. 15-20 évvel ezelőtt épített családi ház korszerűtlenné válik pl.: nyílászáró csere, energiatakarékos fűtési módra való átállás stb. Nagyon sok bank ezen tevékenységek elvégzéséhez szintén kedvezményes hitelt nyújt, mellyel nincsenek tisztában az emberek. Ezért is fontos, hogy megfelelő szakemberrel konzultálják meg ezen munkálatok szükségességét és hitel ügyben is megtalálják a megfelelő szakembert.


Kollégánkkal történt előzetes időpont egyeztetést követően várjuk személyesen irodánkban, ahol egy tágas, barátságos helyiséget alakítottunk ki ügyfeleink fogadására. Felkészült tanácsadóinkkal folytatott előzetes konzultációt követően megkeressük a legjobb megoldást Ön vagy Cége számára, melynek lebonyolításában végig közreműködünk.

 

Nincs más teendője, mint hívni bennünket, hogy Ön is elégedett Ügyfélként távozzon tőlünk!
 

Tanácsadást kérek